9 Aralık 2009 Çarşamba

ÖRME SÜPER ŞIK KOLYELER

Kum boncuklarla örme yaptığım bu kolyeler inanılmaz şık duruyor.Hem önemli bir gecede hemde günlük kullanabileceğiniz bir tarz.Aynı zamanda kemer amaçlıda kullanabilirsiniz.Uçlarda kullandığım taşlar swarovski...Ve ayrıca tüylerimizde gerçek:)
Yapması zahmetli ama kullanması süper keyifli,nasıl isterseniz öyle kullanın...



ŞIK OYALI BİLEKLİKLER



Şu sıralar oyalı ürünleri sıkça paylaşıyorum farkındayım ama bunlarıda paylaşamadan edemedim doğrusu.İlerleyen zamanlarda daha farklı tasarımlarımı paylaşacağım.Bu blogu yeni oluşturduğum için biraz zamana ihtiyacım var doğrusu.
Bilekliklerin farklı renk ve modelleride mevcut.Bunun ile ilgili benimle kontak kurabilir ve özel sipariş verebilirsiniz.



2 Aralık 2009 Çarşamba

Rengarenk Oyalı Kolye



Yapmaktan bıkmadığım ve inanılmaz tepkiler ve yorumlar aldığım bu tasarıma bayılıyorum.Yapmasıda keyifli kullanmasıda...Uzun ve zahmetli bir iş ama buna değer.Tığ işi oyalar ve akrilik taşlarla inanılmaz havalı duruyor.Arka tarafını düğme kapama şeklinde yaptım.
Böylelikle boyun kısmı uzun gelirse düğmelerin yeri değiştirilebilir.Sade siyah bir elbise veya açık yaka bir t-shirt ile kullanıldığında kendini ve sizi :) daha ön plana çıkarıyor.

***Benimle profilimden mail göndererek iletişime geçebilirsiniz...

Oyalı Yüzükler



Tığ işi oyalarla yaptığım yüzüklere akrilik taşlar kullandım.Alt kısmı açılır-kapanır metal olduğu için herkes için uygundur.Her zaman oyalı aksesuarların ayrı bir albenisi oluyor ve bu yüzüklerde bu yazın yine favori takılarındandı.

***Benimle profilimden e-mail göndererek irtibata geçebilirsiniz...

1 Aralık 2009 Salı

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

See you again...

Photobucket