29 Mart 2010 Pazartesi

Tütücü Mankenler Çoğalıyor...

Bu şirine de Marmaris'ten SEVGİ...Bu sıralar bol bol tütü yapıp mankenlerimizle burada paylaşacağız.E bana da inanılmaz bir mutluluk kızların suratındaki o sevinci görmek.

23 Mart 2010 Salı

TÜTÜLER COOOŞŞŞTUUUU....

Dayanamadım Tütü aşkına devam ediyorum.Ve siparişler almaya başladım bile.Bu şirinede LARA kızımız...Onun için yaptığım tütüyle bize mankenlik yaptı.Aldığım haberlere göre hala üzerinden çıkarmıyormuş:)))))

Güle güle kullan Şirine LARA...Gez,çarp,devir,boşveeerrrr anneni ,tadını çıkar tütünün:))))))

                                                                                                























17 Mart 2010 Çarşamba

TÜTÜ HEYECANI

Uzun zamandır tütü yapmaya takmıştım ama bir türlü fırsat olmamıştı.Arada da unutup gitmiştim.Geçen hafta çocuklara 23 Nisan kostümleri bakarken aklıma geldi ve işe koyuldum.İnanılmaz keyif aldım tüllerle haşır neşir olmaktan.O kadar sevdim ki dükkanıma da yapmaya karar verdim.En azından iki gündür kızıma süpriz yapmak bile güzeldi benim için.Çok beğendi ve bana mankenlik yaptı prensesim.Nasıl ama şeker gibiler dimi...

*****Satın almak için bana mail atabilirsiniz.Bütün renkleri mevcut.Sadece ne renk istediğinizi ve bedeni veya yaşı belirtirseniz 3 gün içinde teslim edilir.



                                

                        

                                      

                                

                      

16 Mart 2010 Salı

Yaz Bahçesi...

Niyedir bilmem ama renklerinden olsa gerek bana yazı çağrıştırıyor bu kolyem.Bende adını yaz bahçesi koydum:)).Çok söze gerek yok buda bu kış çalıştığım modellerimden bir tanesi.Buradan satın alabilirsiniz.Ya da mail atabilirsiniz.


İyi Şanşlar Kolyesi-Yaza Cıvıl cıvıl Merhaba...

Bu yaz için hazırladığım kolyelerimden bir tanesi.Dünden beri fotoğraflarla uğraşmaktan meslek değiştirmeyi düşünmeye başladım:))
Bu da benim takıntılı yemeni çalışmalarımdan biri.Buradan satın alabilirsiniz.Yaz yaklaştıkça benim telaşım da o kadar artıyor ve tasarımlarımı sizlerle paylaşmaya pek zaman ayıramıyorum.Artık arada kaçamak yapıp arasıra böyle cicişlerimi ekleyeceğim.

3 Mart 2010 Çarşamba

My New Treasury West

Buradan ziyaret edebilirsiniz...

GÖNLÜMDE PON PON ŞAL :))

Öyle durup dururken esti bana pon ponlu bişeyler yapmak istemiştim.Ne yapacağımı da bilemeden başladım ortaya bu sevimli ve şık şal çıktı.Ben kendini beğenmek gibi olmasın ama bunu çok sevdim.Umarım siz de beğenirsiniz.Hem günlük hem de abiye kıyafetlerle kullanılabilecek bir model.Taban örgüsünün simli olmasıda bunu daha çok onaylıyor:)))Yine ben veee yine sim...


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

See you again...

Photobucket