17 Mart 2010 Çarşamba

TÜTÜ HEYECANI

Uzun zamandır tütü yapmaya takmıştım ama bir türlü fırsat olmamıştı.Arada da unutup gitmiştim.Geçen hafta çocuklara 23 Nisan kostümleri bakarken aklıma geldi ve işe koyuldum.İnanılmaz keyif aldım tüllerle haşır neşir olmaktan.O kadar sevdim ki dükkanıma da yapmaya karar verdim.En azından iki gündür kızıma süpriz yapmak bile güzeldi benim için.Çok beğendi ve bana mankenlik yaptı prensesim.Nasıl ama şeker gibiler dimi...

*****Satın almak için bana mail atabilirsiniz.Bütün renkleri mevcut.Sadece ne renk istediğinizi ve bedeni veya yaşı belirtirseniz 3 gün içinde teslim edilir.



                                

                        

                                      

                                

                      

9 yorum:

Nedret dedi ki...

:))) Resimlerin sıralamasına bakılırsa kızınız havaya iyice girmiş poz verdikçe. Kollar filan havalanmış.Baleye gideceğim diye tutturmadı mı? Ben olsam tuttururdum.Elinize sağlık.Pek güzel olmuşlar uçuş uçuş.

DOĞA ART HOUSE dedi ki...

Teşekkür ederim.Doğrusu inanılmaz havaya girdi daha az önce üstünden çıkarabildim:)))O zaten danşçıymış öyle diyor:)))))

TURKISH LACE-CROCHET WORK BY DEMET dedi ki...

Cok guzel olmuslar ve de cok yakismis, eline saglik.

Demet

www.filofashion.etsy.com dedi ki...

Çoooook sevimli olmuş ve evet çok yakışmış ellerine sağlık :)))

www.zuzusworld.etsy.com dedi ki...

Tülay, çok sevdimmm. Kızın harika mankenlik yapmış :) İnşallah bol bol satarsın.

nezo dedi ki...

Tülay bence mankenin pek profosyenel. Çoook yakışmış ve bir an önce satışa eklemelisin. Harika olmuşlar ellerine sağlık. Bol satışlar dilerim.

Unknown dedi ki...

Tülay çok şeker bir kızın var.Yetenekli, yaratıcı bir annenin kızı tabiki.Çok hoş olmuşlar ellerine sağlık.
Nermin

Unknown dedi ki...

NASIL GÜZEL ŞEYSİN SEN KOCAMAN BİR BALERİN GİBİ ÇIKMIŞ RESSİMLERDE.ÇOK ZOR BİR MESLEK İNŞALLAH DEVAM EDER.ZARİF BİR BALERİN OLUR.

arzu dedi ki...

supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer olmus tutu ne anladım .oglanlara da bır model yaparsın artık dogaaaaa bır harıka olmus aferın kız sana ............

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

See you again...

Photobucket